preloader

Sense Bank провів заходи для школярів і студентів у рамках Global Money Week 2024

З 18 до 24 березня Sense Bank організував 7 просвітницьких заходів для молоді у рамках міжнародної інформаційної кампанії Global Money Week, яка щорічно проходить під кураторством НБУ.

Протягом тижня Sense Bank провів серію онлайн і офлайн лекцій «Антифрод. Як не стати жертвою шахрайства? Як не стати шахраєм?» та «Історія шахрайства з грошима: від фальшивомонетництва до кібершахрайства» для студентів шести українських вишів з Одеси, Черкас, Чернігова, Хмельницького, Білої Церкви. Крім того, окрема зустріч пройшла для вихованців скаутської організації «Пласт» та дітей співробітників.

01 01

Провідні фахівці банку розповіли про ключові правила безпечних фінансових операцій в Мережі: як розпізнати та уникнути шахрайства з платіжними картками, куди звертатись, якщо потрапив на гачок афериста, чим небезпечне розкриття власних персональних даних і як захистити їх від хакерів.

Крім того, 23 березня в інноваційному коворкінгу Sense Hub відбулась практична лекція для студентів «Як визначити брехню/шахрая?», створена за мотивами культового серіалу «Lie to Me» («Теорія брехні»). Директор з моніторингу та протидії шахрайству Sense Bank Юрій Хмеленко розкрив головні ознаки, за якими можна викрити фінансового афериста в Мережі й вберегти свої кошти.

Загалом на освітні заходи від Sense Bank зареєструвалися майже 250 учасників.

01 01

«Інвестиція в знання має найвищі дивіденди. Ми працюємо для майбутнього покоління, яке буде відновлювати та розбудовувати Україну. Тож не можемо дозволити собі зупинитися, ми прагнемо передати молоді якнайбільше знань від експертів Sense Bank. Щиро дякую всім, хто долучився до цієї місії!» — коментує Олександр Степанов, в.о. HRD Sense Bank.

Sense Bank вдруге підтримує міжнародну освітню кампанію Global Money Week (Всесвітній тиждень грошей), офіційним координатором якої є Національний банк України. Мета ініціативи — розвиток фінансової грамотності учнів і студентів, формування у них необхідних знань та навичок. Офіційна тема цьогорічної програми — «Захистіть свої гроші, убезпечте своє майбутнє».

Зауважимо, що з 2016 року команда банку активно долучається до важливих інформаційно-просвітницьких заходів для молоді. Цього року Sense Bank планує посилити співпрацю з університетами й студентськими організаціями, зокрема банк уже підписав Меморандуми про співробітництво з пʼятьма українськими вишами.

До слова, у лютому 2024-го Sense Bank увійшов у Топ-25 роботодавців України, відкритих для молоді до 25 років. Нагорода відзначає компанії, які роблять вагомий внесок у працевлаштування студентів і створюють для них кар'єрні можливості.