preloader

Sense Bank з мережею магазинів “АТБ” випускають спільну картку

З 20 березня Sense Bank та мережа АТБ запустили спільну кредитно-дебетову картку. Діджитал картка вже доступна для підключення – замовити її можна у додатку Sense SuperApp, на сайті Sense Bank, на порталі та в додатку АТБ.

Кредитно-дебетова картка АТБ від Sense Bank поєднала у собі кращі пропозиції від нашого банку та від наших партнерів. Зокрема, це і знижки до 40% на більш ніж 700 товарів щотижня у мережі АТБ, і можливість відкриття кредитного ліміту до 200 000 гривень з пільговим періодом до 62 днів і, звісно, розстрочка під 0,01% на товари від всіх партнерів банку з періодом погашення до 24 місяців. Що ж до кредитних коштів, то якщо клієнт використовує весь ліміт, за умови підключення PUSH сповіщень, реальна річна ставка по кредиту становить 46,04%.

Крім того, кожен власник картки АТБ автоматично стає повноцінним учасником програми Cash’u Club, яка передбачає до 7 категорій підвищеного кешбеку з можливістю повертати до 6% від витрат на покупки, а у деяких випадках партнерські пропозиції можуть повернути нашим клієнтам до 15% кешбеку.

Та це ще не всі приємні бонуси, що чекають на  клієнтів банку. Так, у період  з 20.03.2024 по 30.06.2024 усі власники карток АТБ отримуватимуть додаткові 2% кешбеку, які нараховуватимуться за покупки у мережі та в інтернет-магазині АТБ.

З повним переліком кредитно-дебетових та кредитних карток від Sense Bank можна ознайомитись за посиланням.