preloader

У перший місяць кредитування за карткою Caméléon було видано лімітів на суму 43,2 млн грн

13-го лютого Sense Bank відновив кредитні ліміти за кредитно-дебетовою карткою Caméléon, яка є справжнім бестселером серед клієнтів.

Наразі понад 418 тисяч клієнтів Sense Bank мають картку Caméléon. З моменту відновлення функції кредитування було видано кредитних лімітів на суму 43,2 млн грн.

Крім того, у межах бонусної програми Cash’u Club власники Caméléon отримали понад 1,1 мільйона кешбеку. 

Найчастіше клієнти витрачають кошти на продукти — 50,8%. На другому місці кафе та ресторани — 13,4%, замикають трійку лідерів покупки на маркетплейсах — 6,2%.

Також популярними серед власників Caméléon є витрати у категоріях АЗС — 4,6%, транспорт — 4,4%, таксі — 4,3% та аптеки — 4,1%. На інші витрати припадає 12,2%.

01 01

Нагадаємо, з карткою Caméléon клієнти можуть користуватися кредитним лімітом до 30 тисяч грн за ставкою 0,01 % річних на покупки необмежено довго.

Максимально лояльні умови залишаються актуальними лише у разі сплати мінімального щомісячного платежу в розмірі 5% від фактичної суми заборгованості за кредитом і кількох копійок нарахованих відсотків за ставкою 0,01 % річних. Також картка має фіксовану щомісячну комісію в сумі 100 грн. 

Таким чином, за умови використання максимальної суми кредитного ліміту на покупки з погашенням заборгованості за 12 місяців, з підключенням PUSH-повідомлень, реальна річна ставка становить 7,31 % річних.

Переваги «дебетової» частини картки Caméléon:

  • відсутність плати за обслуговування,
  • поповнення картки без комісії,
  • зняття в будь-яких банкоматах у межах щомісячного ліміту 20 000 грн без комісії,
  • p2p-перекази на картки інших банків у межах 20 000 грн на місяць без комісії.

Власники Caméléon беруть участь у програмі Cash’u Club (до 6% кешбеку у вибраних категоріях, яких щомісяця від 2 до 7), а також отримують 8 квитків на місяць до коворкінгів Sense Hub у Києві та Львові.

Отримати картку Caméléon можна безкоштовно онлайн за кілька хвилин, попередньо встановивши цифровий банк Sense SuperApp з маркетів Google Play та AppStore.